Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen voor primer?

Sophie Maas

„Er zijn vele redenen voor het, maar de belangrijkste reden is dat sommige mensen het grootste verschil mogelijke willen, terwijl anderen iets willen kunnen zij elke dag gebruiken.“ In feite, ben ik zeer actief in de Nederlandse inleidingsindustrie in de loop van de laatste jaren geweest en ik heb zo veel over de markt, als productverkoper en als klant geleerd. Deze post is over het belangrijkste onderwerp: welk type van inleiding is goed, best, de meesten betaalbaar en welke het goedkoopst is? Het is een groot onderwerp, omdat de inleiding het belangrijkste element van om het even welke schoonheidsmiddeleninzameling is. Het meeste belangrijke stuk van de volledige make-up ziet is de inleiding – de stichting eruit. Voor een inleiding, gaat u een extra ~$1 moeten besteden of zo. Zo, hebben een blik bij enkele beste inleidingsmerken in de wereld! Ik wil het duidelijk dat maken ik geen grote ventilator van goedkope inleidingsmerken ben, aangezien ik kan zien dat zij geen grote prijs-kwaliteitverhouding verstrekken. Een paar weken geleden, mijn vriend en ik speelde rond met onze make-upzak, en merkte op dat er geen goede inleidingsmerken in de zak waren. Ik ging naar de opslag, kocht twee flessen het Perfectioneren van Revlon Camouflagestift en de Mascara van Revlon, en begon hen onmiddellijk te gebruiken. Im Kontrast zu Nagellak Remover Pen ist es somit spürbar ökonomischer. Mijn favoriete merken van inleiding zijn:

1. Aveda. Ik gebruik geen Aveda, koop ik enkel van hen als deel van mijn routine, omdat zij één van mijn favoriete merken van make-up zijn, en ik houd van de hoogte - kwaliteit, makkelijk te gebruiken producten. Und das ist nennenswert, vergleicht man es mit Mokka Haarkleur. Ik ben altijd in zeven haasten wanneer ik hen moet gebruiken, en zij worden altijd verpakt goed en goed ingepakt. 2. Sephora. Mijn favoriet Sephora-merk is het Geheime bergplaatsmerk van make-up. De kwaliteit, de producten en de verpakking zijn eersteklas. Zij hebben de grootste selectie daar van make-up. Zij zijn ook enige Sephora dat u uw make-up op de muur kunt vinden. Ik zeg altijd: zij zijn beste Sephora.

3. Sephora is beste Sephora in Nederland Ik ben niet zeker waarom ik van Sephora zo veel houd. Ik was nooit één van die mensen die constant op de jacht voor nieuwe was, het opwekken te proberen producten. Sephora is de eerste plaats waar u kunt zien hoe mijn gezicht als, en zelfs alvorens u koopt uw producten elke dag kijkt u kunt zeggen: zo kijk ik als, houd ik van deze blik. En Sephora heeft altijd nieuw iets aan te bieden. Zij hebben de grootste selectie en de beste prijzen. Ik probeer altijd om iets nieuw te vinden en het is aardig om de prijzen bij mijn favoriete winkel te zien. U kunt me in Sephora ook vinden en online, als mijn Facebook-ventilatorpagina (die de belangrijkste reden is dat deze post zo lang is geworden). Dabei ist es möglicherweise hilfreicher als grondverf vergelijk. U kunt me op mijn blog of op Twitter ook volgen. De eerste keer had ik Sephora ik zeer opgewekt was om een nieuwe kleur te vinden. Ik heb een rode lippenstift en ik was werkelijk gelukkig toen ik het in mijn grootte (6.3mL) zag. Ik ging naar huis en werd onmiddellijk op Internet en zocht naar een lippenkleur die mijn skintone volkomen paste.