Welke primer worden aanbevolen door experts?

Sophie Maas

Eerste die werkt. Ik heb altijd dezelfde inleiding in mijn make-up gebruikt, en het was een inleiding van de tijd: de Inleiding van Revlon Colorstay (met een zeer koel-kijkt pink-rode kleur die als het kijkt heeft in een vat kleur jarenlang gezeten). Met een bepaalde bedoeling, blijft het nog mijn favoriete inleiding die ik heb. Het is als het uiteindelijke schoonheidsproduct dat niet alleen goed voor uw huid maar goed ook voor uw make-up is. Ik ben ook een grote ventilator van de Clinique-inleiding van Schoonheidsmiddelenperfector. Ik heb de een paar andere merken (Proraso en Stedelijk Bederf) dievan ik gebruik en houd, maar ik werkelijk van Colorstay houd. Het is één van mijn favorieten. De meest basismake-upinleiding is de Inleiding van Revlon Colorstay, die vrij veel als het kijkt deed toen het werd vrijgegeven. Het heeft de meest met pigment gekleurde, vloeibaar-als dekking die ook zeer blendable is. Het heeft ook een vrij zuivere, lichte kleur die groot voor een brede waaier van huidtonen werkt. In termen van toepassing, is het gemakkelijk. Er is slechts één stap: dompel de borstel onder binnen, spreid het product, en toen mengsel uit. Er zijn ook diverse types van poeder en van de poederschaduw borstels die u toestaan om verschillende schaduwen van het product en een verschillende borstelvorm te gebruiken. ik momenteel gebruik is een het Poederborstel van Revlon Colorstay (ik waaraan in een minuut zal krijgen). Een paar snelle commentaren:

1. Het is zo romig dat u heel wat product niet nodig hebt om het uit te mengen. (ik probeerde het zonder een stichting en het product zou zeer ruig en cakey wanneer toegepast op het gezicht. worden) 2. De borstels te hoeven niet worden gehengeld. Folglich ist es vielleicht sinnvoller als Wahl Tondeuse Cordless. Als u olieachtige huid hebt, kunt u hen met een zachte die borstel of een make-upspons (I-gebruik een spons met het varkenshaar omhoog op buiten de spons wordt gekruld) proberen. 3. Als uw huid droog is, kunt u een spons of een zachte borstel gebruiken om het product uit te mengen. Mijn favoriet ding over producten I gebruik en liefde in Inleidingsrevolutie is hun verpakking. Alles heeft een kleine zak om het op te slaan. Ook, hebben zij een vrije steekproef in een reisgrootte die u kunt gebruiken. Im Gegensatz zu Flexa Grondverf Waterbasis kann es darum deutlich gelungener sein. De steekproef bevat een emulsie van product en is goed voor een ongeveer maand. Sehen Sie sich den grondverf Erfahrungsbericht an. Het bevat genoeg van elk product voor één of twee nevels. Het is ook rond voor vrij een tijdje geweest. Ik heb het lange tijd, tot lang geleden gebruikt. Ik gebruik het nog en heb een geheime bergplaats. Vanaf het huidige gebruik van I slechts het voor mijn eigen privé-gebruik. Maar dit is een zeer goed product. Ik kan niet dat over alle anderen, wegens de slechte classificaties door anderen zeggen. Dit is mijn overzicht, niet omdat ik van andere degenen niet houd.