Wie schrijft?

Sophie Maas

Mijn vader altijd vertelde me om alle goede kwaliteitsborstels te gebruiken. Ik begon mijn borstels van een zeer vroege leeftijd te gebruiken en het houdt nooit op om me te verbazen hoe zij eruit zien en hoe goed dat zij hebben gedaan. Zo toen ik „zag Goudenspruch bakte Borstelinzameling“ en ik begon om over wat te denken ik over het zou moeten doen. Ik begon te denken hoe een goede bakeshop zou kunnen eruit zien en wat ik kon doen deze verbazende inzameling aan het publiek brengen.

Zo ik met het idee op de proppen kwam om een Kickstarter, een menigte afkomstig project te doen om me te helpen betalen want de verwezenlijking van dit borstelt en krijg hen op de planken van uw favoriete lokale opslag. Als ik genoeg geld kan opheffen zal ik het heel wat beste van de beste borstels kunnen kopen, hen ik niet zal kunnen van groot kopen - noem merken, zoals Davenport, of om het even welke high-end degenen, zoals OCC, Nars, enz. Ik ga ook een beperkte uitgave van mijn tot stand brengen die uitsluitend op de website beschikbaar zullen zijn, zodat zorg ervoor om mijn blog te bezoeken en het een kans te geven.

Jongeren

Toen ik school beëindigde, wilde ik een blog over mijn ervaringen met make-up schrijven, en ik begon met mijn haar. Ik dacht dat een blog met mijn haar opwekkend zou zijn dan iets anders, zodat begon ik te schrijven en ik werd verbaasd door de positieve commentaren die ik kreeg. De mensen waren zo gelukkig om over mijn haar en manier te horen die ik me heb gekleed, en ik dacht het goed zou zijn om te delen wat ik van hen heb geleerd. Ik houd van de mensen die me dingen vertellen ik nooit waarzou gedacht hebben aan vóór, en zij zijn altijd zo vriendelijk. Toen ik over een video kwam die een ventilator van een bepaald merk maakte, moest ik gaan zie het. Toen ik begon de blog te schrijven, wist ik niet dat ik zou beginnen positieve commentaren van mensen te krijgen, en zo begon ik dit gehele ding. Mijn liefde voor make-up is zeer diep. Ik ben een reusachtige ventilator van eyeliner, eyeliner, en eyelinerborstels.

Ik was geboren in Nederland en heb in Spanje in de afgelopen zeven jaar geleefd. Ik heb een vrijgezelgraad in sociale wetenschappen en ben momenteel nemen meesters in politicologie, die tot me een deskundige op het gebied van politiek en beleid zal maken. Ik heb in het buitenland voor mijn geheel leven, van mijn jeugd tot nu toe geleefd, zodat was het onvermijdelijk om terug aan Nederland te komen. Ik heb ook een hond. Zij wordt genoemd „Pot“. Ik houd van alles.

Ik denk dat de mensen die in het buitenland niet voor de dingen leven zouden moeten worden beoordeeld die zij of hebben gedaan gezegd. Toen ik in het buitenland ongeveer tien jaar leefde, had ik nooit de lichtste aanwijzing die ik omhoog in Spanje zou beëindigen. Ik begon reizend voor het werk, maar aangezien ik dichter aan huis werd, realiseerde ik dat ik werkelijk houd van wat ik, zodat besliste ik terug te keren te werken! Ik heb een andere verantwoordelijkheden niet, zodat kwam het idee van de aanvang van een blog over mijn leven in het buitenland aan me.